Good Game på Folkeinvest

Good Game sikret seg finansiering: – Hadde ikke gjetta at det skulle lande så raskt

Moderselskapet til Gamer.no og Telialigaen fikk inn 7 millioner på under 12 timer via Folkeinvest.

Good Game-sjef Erling Rostvåg er godt fornøyd med Folkeinvest-kampanjen så langt.
Good Game

I disse dager samler Good Game – selskapet bak blant annet Gamer.no og Telialigaen – inn penger via en investeringskampanje på nettsiden Folkeinvest. Investeringskampanjen er åpen slik at alle som ønsker det kan kjøpe aksjer i selskapet.

Selskapet ba om minst 7 millioner kroner for at emisjonen i det hele tatt skulle skje, og satte et makstak på om lag 15 millioner.

Kun 12 timer etter at kampanjen åpnet onsdag var minimumsmålet sikret. Allerede ved åpning sørget forhåndsinteresserte for at minimumsmålet for kampanjen var om lag 70 prosent i mål, mens de resterende 30 prosentene kom inn raskt.

Kampanjen er fremdeles åpen, og avsluttes onsdag 5. april. Så langt har selskapet fått over 400 investorer.

Sikrer drift i to år

På spørsmål om han nå puster litt lettere, humrer daglig leder i Good Game, Erling Rostvåg litt.

– Hehe, vi hadde god tro på at dette skulle gå bra, altså. Samtidig hadde jeg ikke gjetta at minimumsbeløpet skulle lande på 12 timer, det var en hyggelig overraskelse, forteller han.

Selv om kampanjen fortsetter opp mot maksgrensen, og ekstra midler vil sørge for økt utvikling, står selskapet litt tryggere nå. Rostvåg peker likevel på at enda flere investorer vil gjøre handlingsrommet større.

– Vi har budsjetter som klarer seg med minstemålet, men det hender jo budsjetter bommer. Man jobber litt annerledes når risikoen er lavere og marginene er større, og det tror jeg bare øker sjansen for å lykkes raskt.

Med minimumsbeløpet i havn har Good Game sikret seg drift i to år og kan bygge videre på bedriften.

– Vi vil se på muligheten for å ansette flere i redaksjonen, styrke oss selv på markedsføring og lignende, sier Rostvåg om planene videre.

På kort sikt vil man utad merke lite effekt av emisjonen, men selskapet har jobbet en stund med nye funksjoner på turneringsplattformen på Gamer.no som lanseres om ikke altfor lenge.

– Det kan også være at det skjer noe på brandingfronten i overskuelig framtid, uten at jeg vil røpe for mye der, sier Rostvåg om fremtiden.

Dette er Good Game

Good Game har flere jern i ilden innenfor norsk spillbransje. Selskapet står bak Telialigaen, som er den største e-sportligaen i Norge. De eier også YouTube-kanalen Level Up, og nettsiden Gamer.no som både drives redaksjonelt og er arnestedet for turneringsplattformen til Telialigaen og andre e-sportarrangement.

Selskapet ble stiftet i 2018 etter at tidligere Discovery-toppsjef Harald Strømme kjøpte Gamer.no fra TU Media. I 2021 gikk Polaris Media inn på eiersiden gjennom en rettet emisjon, og investerte da 10 millioner kroner. Polaris har også investert igjen via Folkeinvest i den nye emisjonsrunden.

  • Vi gjør oppmerksom på at Good Game eier Gamer.no. Artikkelforfatter har også aksjer som stammer fra stiftelsen av selskapet i 2018.

Siste fra forsiden