Gothic 3 ikke ferdig likevel?

Det er nå klart at gullversjonen Gothic 3 har blitt trukket tilbake, for videre finpussing.

De første omtalene av Gothic 3 er i ferd med å dukke opp i tyske spillblader, og resultatene ser skuffende ut. Bladet PC PowerPlay kaller spillet for en "bug-skandale" på forsiden sin, og velger å ikke gi det karakter i omtalen sin (hvor de forøvrig virker positive til spillet, men mener det er uspillbart på grunn av flere alvorlige feil).

Dette har fått JoWooD og Piranha Bytes til å reagere, og i går ble det klart at gullversjonen som ble sendt til fabrikkene den 12. september har blitt trukket tilbake for å ta knekken på problemene. Alle omtalene som har blitt eller er i ferd med å publiseres i tysk presse er basert på denne eller tidligere versjoner, som i følge utviklerne i Piranha Bytes ikke er representative for spillets endelige kvalitet.

De forteller videre at de fortsatt jobber med å fikse feil, men det ser ikke ut til at utgivelsesdatoen har blitt endret. De feilene de ikke får rettet før spillet sendes i trykken skal visstnok rettes i en oppdatering som blir gjort tilgjengelig på utgivelsesdatoen.

Rollespill med stor frihet er dessverre svært utsatt for feil ved lansering, noe tilhengere av sjangeren er smertelig klar over. Forhåpentligvis klarer Piranha Bytes å få rettet de største problemene slik at det spillet vi får den 13. oktober blir så godt som rollespillelskere verden over håper.

Siste fra forsiden