Datakrigerne i King of Nordic

– Gøy å representere Ronin Horde i Telenorligaen

Daniel «zykes» Jensen ser frem til neste runde i ligaen, før fredagens King of Nordic-sluttspill.

Det begynner å bli en vane. Nok en gang er det Daniel «zykes» Jensen og Datakrigerne som er Norges representant i King of Nordic.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

King of Nordic er tilbake for fullt. Nok en gang er det Daniel «zykes» Jensen og Datakrigerne som skal i ilden, og denne gang har Jensen fått med seg nærmest en ny gjeng til fredagens sluttspill.

Selv har Jensen signert for Ronin Horde videre i sesongen. Der blir han ved flere av spillerne som representerer Norge fredag. Jensen forteller at spillerne har ulike meninger seg i mellom, men har sunne diskusjoner rundt dette.

– Det er gøy å representere Ronin Horde i Telenorligaen. Vi har jo litt forskjellige meninger innad i laget. Likevel arbeider vi alle for samme mål og alle har lyst til å vinne. Vi er fem ulike spillere med ulike personligheter som jobber godt sammen som lag.

Se King of Nordic-sluttspillet fredag fra klokken 19:05 »

– Kan nå langt så lenge de får litt tid

DISSE SPILLER FOR DATAKRIGERNE

Vis mer

Daniel «zykes» Jensen
Anders «savvy » Sundet
Joachim «DalcoN» Totland
Markus «Martux» Søreng
Tony «NiTo» Nilsen

Forrige uke ble det et knepent 13-16 tap for Danmark, men Datakrigerne er igjen tilbake som Norges representant. Til fredagens sluttspill er Fredrik «slabzki» Slabinski, som spilte under kvalifiseringen, erstattet av Tony «NiTo» Nilsen. Jensen forteller at han føler de ikke møter de tøffeste motstanderne gjennom kvalifiseringene.

– Forrige uke spilte vi som miks for gøy. Det er noen greie lag i kvalifiseringen, men ingen av topplagene. Det gjør det så klart lettere for oss. Eneste laget vi hadde øyet for var Celestial, men dem gikk på en smell mot Recess.

Selv drømmer Jensen om plass i årets Telenorligaen-sluttspill, men da må det i følge Jensen legges ned en god del timer. Han håper laget utover i sesongen får satt opp en form for treningsrutine og kan overraske i Telenorligaen.

Daniel «zykes» Jensen er fremover å finne i Telenorligaens øverste divisjon, for Ronin Horde.
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

– Vi prøver å få til litt trening og samspill, men det blir nok litt på sparket i King of Nordic. I Telenorligaen håper vi å overraske. Alle i Telenorligaen drømmer om sluttspillet, men da er det viktig å få inn nok timer for å nå et mål. Vi må legge inn en innsats i form av effektiv trening og individuelle timer.

Forrige søndag publiserte Dexerto en rapport som knytter noen av Norges største stjerner. Det er ventet at den norske storklubben i nær fremtid vil annonsere sitt nye superlag. Jensen håper laget får tid til å vise seg på sitt beste nivå.

– Jeg tror det påståtte Nordavind-laget kan være veldig bra og kan nå langt så lenge de får litt tid. Jeg tror vi vil se et sterkere Nordavind enn noen gang, avslutter Jensen.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

Les også
Et svekket Apeks i sesongstarten - skal seiersrekken ryke denne sesongen?

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 8. mars.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden