Gøy på landet?

John Deere: American Farmer burde nok hatt en litt bedre tittel, men selve spillet høres ikke så ille ut.

For lenge siden, før det fantes noe som het The Sims, laget Maxis simulatorer om praktisk talt alt. Sim Earth lot deg skape din egen jordklode, Sim Life lot deg leke med gener, Sim Tower lot deg bygge ditt eget høyhus og Sim Farm lot deg drive din egen bondegård. Sim Farm var langt fra det mest avanserte Maxis-spillet, og noen klassiker regnes det nok ikke for å være, men det var et artig spill som vekker mange gode minner hos PC-eiere som har vært med i noen år.

Nå har Bold Games og Gabriel Entertainment slått seg sammen for å lage et lignende spill, men med dagens teknologi. John Deere: American Farmer lover å tilby en autentisk opplevelse av det å drive en bondegård. Spilleren må bygge gården fra grunnen av, så korn og andre næringsvekster og ale opp forskjellige dyr. I tillegg må han blant annet selge varene sine på markedet, hyre medarbeidere, kjøpe utstyr og sørge for at ikke innsekter spiser opp avlingene.

Spillet er akkurat lansert i USA, og det er foreløpig ikke klart hvorvidt det kommer til Norge (og om det i så fall vil få det mer passende navnet "Norwegian Farmer"). I og med at prisen er lav, burde det imidlertid ikke være umulig for spesielt interesserte å importere spillet.

Siste fra forsiden