Grand Theft Auto IV til PC?

Storspill til nytt format?

Ferske rykter vil ha det til at GTA IV snart kommer til PC.

Et bilde av en hånd som holder det som ser ut til å være den nyeste utgaven av PC Gamer Malaysia pakket i plastikk har spredd seg som ild i tørt gras i det siste døgnet.

Dyktig forfalskning eller verdensnyhet?

Bladets forside prydes nemlig av Niko Bellic, hovedpersonen i Grand Theft Auto IV, som kom ut for PS3 og Xbox 360 tidligere i år. Under bildet står teksten «Grand Theft Auto IV – nå på konsoll, snart på PC».

Hvorvidt bildet er ekte eller bare en godt gjennomført spøk vet vi ikke, men om Grand Theft Auto IV skulle komme til PC ville det ikke vært direkte usannsynlig at vi nærmer oss tidspunktet hvor det blir kunngjort.

De tre siste storutgivelsene i GTA-serien kom alle til PC en liten stund etter konsollutgivelsene, og en kunngjøring i løpet av de nærmeste ukene ville dessuten passet i forhold til en eventuell utgivelse før jul.

Uansett – om bildet er ekte tar det nok ikke lang tid før vi hører mer om denne saken. Det er usannsynlig at kun den malaysiske utgaven av PC Gamer, som kommer ut i mange ulike land, ville fått eksklusiv informasjon om et så viktig spill.

Oppdatering: Coveret er nå å finne på det offisielle nettstedet til PC Gamer Malaysia. Dermed ser det mer og mer sannsynlig ut at nyheten stemmer. Vi følger saken med haukeblikk.

Siste fra forsiden