Grand Theft Auto-spill til Wii?

GameCube fikk aldri noen GTA-spill, men uttalelser fra Nintendos Reggie Fils-Aime åpner muligheten for at serien kommer til Wii.

I et MTV-intervju videreformidlet av GameSpots ryktespalte fortalte Nintendo of America-sjef Reggie Fils-Aime at han var på vei til Take Two for å snakke med dem om hva slags spillstøtte de kan gi Wii. Take Two eier Rockstar Games, og til nå har de vært litt tilbakeholdne i forhold til Nintendos neste konsoll.

Fils-Aime sa ikke spesifikt at han ville prøve å få Take Two til å gi ut et GTA-spill på Wii, men han fortalte at han ønsket at konsollen skulle få mer innhold for voksne ("M-Rated content") enn GameCube hadde. Dessuten fortalte han at Nintendo ønsker at alle bestselgende spill skal komme til Wii, uansett innhold. Få spill passer bedre til beskrivelsen "bestselgende" enn GTA-spillene.

Fils-Aime trakk også frem at Electronic Arts har kunngjort en versjon av det GTA-aktige mafiaspillet Gudfaren for Wii. Det er lett å tolke kommentarene hans slik at han og Nintendo ønsker å få et GTA-spill til Wii, men for øyeblikket er det nok ikke lurt å trekke forhastede slutninger.

Verken Rockstar eller Nintendo har kommet med noen offisielle uttalelser om hva de eventuelt har blitt enige om.

Siste fra forsiden