Grand Theft Auto VI er lansert i Brasil – på PlayStation 2 (nei, selvfølgelig er det ikke det)

Reddit, NeetoPp

PS: Ja, dette er en tøysesak.

Med lanseringen av Red Dead Redemption 2 senere i år skulle en tro at Rockstar Games har hendene ganske fulle for tiden. Nå har det imidlertid kommet for en dag at utvikleren har snikjobbet med Grand Theft Auto VI, og spillet er tydeligvis allerede lansert på PlayStation 2 i noen få utvalgte deler av verden.

Grand Theft Auto V Six 6.
Reddit, NeetoPp

Det var under en handletur i Brasil at Reddit-bruker «NeetoPp» snublet over en kopi av spillet, som offisielt går under navnet Grand Theft Auto V Six 6. Som vi kan se fra bildet til høyre kan vi trolig vente oss både skyte-action og dristig bilkjøring, og i tillegg virker det som om Firefly-skuespiller Summer Glau har en av hovedrollene i spillet.

Bakgrunnen for Rockstars beslutning om å holde utviklingen og lanseringen av spillet hemmelig er ukjent, da representanter for utvikleren så langt ikke har sagt noe som helst om spillet.

Grand Theft Auto VI vil trolig levere banebrytende grafikk på linje med Grand Theft Auto: San Andreas.
Rockstar Games

Ei vet vi heller hvorfor Rockstar har valgt å bringe det neste innslaget i Grand Theft Auto-serien til den snart 17 år gamle PlayStation 2-konsollen.

Grand Theft Auto VI har foreløpig ikke fått lanseringsdato i Norge, men nå som katta er ute av sekken blir det nok ikke lenge før du kan kjøpe det fra din nærmeste smug- eller bakgateforhandler.

Siste fra forsiden