Gratis BMW-spill på vei

Utviklerne bak GT Legends vil snart lansere et spill der du får prøvekjøre den nye BMW M3 på klassiske Nürburgring.

Blimey!Games er et relativt ukjent navn for de fleste spillere, men selskapet har allerede jobbet med flere kritikerroste spill. På rullebladet deres har de GTR, GTR 2 og GT Legends, som de har utviklet i samarbeid med SimBin.

I september vil Blimey!Games og utgiver 10tacle Studios lansere et gratis bilspill hvor vi får teste den nye BMW M3. Lanseringen vil finne sted samtidig med årets Motor Sport Show i Hamburg, som går av stabelen 15. september.

Spillet heter BMW M3 Challenge, og er basert på GT Legends-motoren. Her loves vi en svært realistisk opplevelse av hvordan den nye BMW-modellen blir å kjøre, og banen vi får teste bilen på er ingen ringere enn den populære Nürburgring.

BMW M3 Challenge vil blant annet støtte onlinebasert flerspiller for opp til 16 spillere, og de beste internasjonale førerne kan se frem til å motta premier fra BMW.

Blimey!Games jobber forøvrig også med et nytt, kommersielt bilspill. Dette har ikke fått noe offisielt navn enda, og det eneste vi vet om spillet er at det vil fokusere på kjøretøyene til den italienske bilprodusenten Ferrari.

Siste fra forsiden