Gratis ekspansjon til Vietcong 2

Pterodon og indiGLOW har nylig gitt ut en gratis ekspansjon til Vietcong 2, som gir oss nye funksjoner og flerspillerkart.

Vietcong 2 Fist Bravo er en gratis ekspansjon til Vietcong 2. Pakken gir oss nytt innhold i form av flerspillerkart og funksjoner, og de tsjekkiske utviklerne i Pterodon forteller at den utvider Vietcong-franchisen samtidig som den retter opp flere problemer som Vietcong-miljøet har rapportert om.

Fist Bravo har blitt utviklet av et britisk studio som heter indiGLOW, og kommer med syv nye kart. Blant de gameplaymessige mulighetene finner vi en ny klasse, nemlig "grenadier/rocketeer". I tillegg har indiGLOW gitt ut det etterlengtede kartredigeringsverktøyet til Vietcong 2, slik at brukerne selv kan lage nye kart og annet innhold.

Pakken kan lastes ned fra indiGLOW, hvor du også finner all den nødvendige informasjonen om Fist Bravo. Der finner du også et diskusjonsforum hvor du kan kommunisere direkte med utviklerne. I tillegg har vi den 244 MB-store installasjonsfilen på serveren vår.

Du kan også laste ned kartredigeringsverktøyet, som er på 12 MB.

Siste fra forsiden