Gratis massivt onlinespill på vei

Fest i underverdenen

Franske Cyanide har avduket et nytt, gratis, lagbasert nettspill.

Mørke underverdener fulle av monstre og skatter er fast inventar i mange spill. Utviklerstudioet Cyanide (studioet bak Pro Cycling Manager og Loki) har tatt for seg denne gode, gamle tradisjonen og laget et lagbasert nettspill hvor det eneste målet er å plyndre så mange godsaker du kan.

– Dungeon Party er et spill hvor to lag med fryktløse spillere drar inn i en labyrint på leting etter skatter. Hvert av lagene må overleve både skitne triks fra motstanderen, samt alle monstrene og fellene som venter på dem. Det første laget som kommer seg ut i live med skatten vinner, forteller Cyanide-sjef Patrick Pligersdorffer på selskapets hjemmeside.

Spillet har en lett og humoristisk tone, og gir deg seks sære spillfigurer å velge mellom. Etter å ha valgt hva slags eventyrer du vil være skal du utstyre deg med klær og nyttige gjenstander som kan komme til gode nede i labyrinten. Deretter slår du deg sammen med opptil fire andre og stiger ned i underverdenen.

Dungeon Party kommer ut på PC og skal være gratis å laste ned og spille. Cyanide regner med å ha det ferdig mot slutten av året, og en beta kan ventes til sommeren.

Siste fra forsiden