Gratis Neocron-spill ute nå

Utviklerne av MMORPG-spillet Neocron 2 har nå lansert et gratis skytespill satt til det brutale Neocron-universet.

Det tyskproduserte MMORPG-spillet Neocron 2 foregår i en mørk og dyster cyberpunk-fremtid hvor global forurensning, ødeleggende krigføring og et osonlag med like mange hull som et fiskegarn har forvandlet den blå planeten vår til en gråbrun klode full av gift og død. Radioaktiv stråling finnes overalt, og de aller fleste dyrearter har enten dødd ut eller blitt mutert til fryktelige monstre.

Restene av menneskeheten søker beskyttelse fra denne ugjestmilde verdenen inne bak murene til en serie enorme byer. Disse megabyene har blitt menneskehetens siste håp. Handlingen i Neocron 2 finner sted i en slik megaby, samtidig som spillerne også får tilgang til en virtuell cyberspace-verden som heter HackNet.

I forhold til det første Neocron-spillet skryter utviklerne i Reakktor av at Neocron 2 kommer med en ny spillmotor, et utvidet evnesystem, forbedrede karaktermodeller, spillereide butikker, leiligheter, nye kjøretøy, monstre og naturligvis også en haug nye gjenstander og våpen.

For å promotere Neocron 2 har Reakktor nå lansert et gratis skytespill som foregår i Neocron-verdenen. Her får du rollen som Agent Jones, som jobber for CityAdmin. Nå er han på oppdrag i ødemarkene, hvor han raskt blir omringet av sultne fiender.

I Neocron Arcade må du kjempe deg gjennom flere kapitler fulle av monstre. Underveis må du samle våpen og oppgraderinger, samt benytte deg av en "slow motion"-funksjon. Om det høres ut som spillet er noe for deg, finner du det hos Reakktor.

Siste fra forsiden