Gratis oppdatering for Ship Sim 2008

Lighthouse Interactive har nå gitt ut den etterlengtede oppdateringen for Ship Simulator 2008.

Mye tydet på at årets versjon av Ship Simulator ble gitt ut litt før det var helt ferdig, og i omtalen vår ble det påpekt en rekke mangler i butikkversjonen. Det var blant annet ikke mulig å lagre underveis, og man kunne ikke få et skip til å synke samme hvor mye det ble skadet.

Nå har det dukket opp en gratis ekspansjon til Ship Simulator 2008. Denne lar spillere lagre når de vil, gir oss to nye farkoster (jet-ski og luftputebåt), forbedrede og mer interaktive broer, 20 ekstra oppdrag og muligheten til at skipene kan synke om de blir skadet under vannlinjen.

I tillegg får vi støtte for folk med to monitorer (slik at de kan bruke en monitor eksklusivt til sjøkartet), utvidede miljøer i Rotterdam og Hamburg og muligheten til å plotte inn en kurs før du går i gang med «free roaming»-modus. I tillegg til denne oppgraderingen har utviklerne lansert et redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne oppdrag.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Har du lyst til å finne ut mer om Ship Simulator 2008, kan du besøke spillets nettsted.

Siste fra forsiden