Gratis skyteaction i Warmonger

Nå kan du laste ned det Unreal 3-baserte skytespillet Warmonger: Operation Downtown Destruction helt gratis.

Warmonger: Operation Downtown Destruction er et lagbasert skytespill hvor målet er å ta over en hel amerikansk by, et kvartal av gangen. Hvert slag bringer deg ett skritt nærmere total dominans over byen.

Eksplosiv gratisaction i Warmonger

Spillet har blitt utviklet i samarbeid med fysikkbrikkeprodusenten AGEIA, og benytter seg derfor tungt av realistisk fysikk. Dette må du ta hensyn til når du spiller, da slagmarken vil kunne forandres totalt underveis i spillet.

Nå har utvikler NetDevil (som stod bak det post-apokalyptiske MMORPG-spillet Auto Assault) endelig lansert den ferdige versjonen av Warmonger: Operation Downtown Destruction, hvor handlingen foregår på fem ulike spillområder.

Som lovet er Warmonger gratis, da AGEIA har stått for store deler av finansieringen. Det anbefales at du har en dedikert fysikkprosessor for å få mest mulig ut av spillopplevelsen.

Installasjonsfilen er på cirka 440 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Mer informasjon om Warmonger finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden