Gratis tilleggspakke til Dark Age of Camelot

Mythic Entertainment har kunngjort at de jobber med en gratis tilleggspakke til det populære MMORPG-spillet Dark Age of Camelot.

Tilleggspakken, som skal bli tilgjengelig for nedlasting i løpet av andre kvartal i år, heter Dark Age of Camelot: New Frontiers. Pakken vil restrukturere hele det unike "realm vs. realm"-systemet i Dark Age of Camelot. Den skal gjøre det lettere å finne ut hvor slagene står, legge til flere varierte muligheter for strategi i kampene og integrere mer konkrete bonuser som belønning for "RvR"-kamp.

I tillegg vil den forandre på geografien og legge til et nytt reisesystem, som inkluderer båter og muligheten for at spillere kan teleporteres direkte til et vennligsinnet fort. Matt Firor, fra Mythic, har dette å si om New Frontiers:

- Spillmiljøet har ønsket et restrukturert RvR-system lenge nå, og vi er derfor stolte over å kunne presentere New Frontiers. Det vil ikke være noen hemmeligheter under design- og testfasen av New Frontiers. Det er spillerne som kjenner Dark Age of Camelot best, og vi ser frem til å oppdatere RvR-systemene med deres hjelp.

For å finne mer informasjon om denne tilleggspakken kan du besøke ekspansjonspakkens nye hjemmeside, som vi har lenket til under.

Siste fra forsiden