Gratismoro fra Firefly

Firefly Studios (skaperne av Stronghold og Space Colony) hiver seg på trenden med å gi julegaver til spillmiljøet. Her er et morsomt lite spill hvor du må forsvare et slott.

Castle Attack 2 er et lite spill hvor du må forsvare et slott fra angripende fiender. Til rådighet har du tre bueskyttere, samt litt kokende olje og andre effektive våpen som kun kan brukes én gang per brett. Bueskytterne dine står på en mur til venstre, og angriperne kommer fra høyre. Om angriperne kommer helt frem til muren, vil de prøve å rive den ned, og klarer de det vil de drepe bueskytterne én etter én.

For å komplisere det hele, må du klare å holde muren helt til noen arbeidere har bygd opp et slott som folkene dine kan rømme til. Om du sender noen av bueskytterne dine til å hjelpe med byggearbeidet vil dette gå raskere, men du vil naturligvis ikke stille like sterkt mot angriperne.

Castle Attack 2 er inspirert av sanntidsstrategispillet Stronghold 2, som er Firefly sitt neste prosjekt (og som ser rimelig lovende ut så langt). Spillet er på cirka 20 MB, og du finner det ved å følge disse lenkene:

For mer informasjon om Stronghold 2 kan du sjekke produktsiden vår eller besøke det offisielle nettstedet (lenken finner du nederst på siden).

Bildene er fra Stronghold 2

Siste fra forsiden