Gratisspill fra Invictus

Utvikleren av Insane har en liten julegave på lager - et spill hvor du får rollen som julenissen selv. I tillegg byr de på en oppdatert demo av Cross Racing Championship.

Santa Ride er et morsomt lite spill hvor du må kjøre julenissens slede over snødekte landskaper og plukke med deg gavene som ligger strødd omkring. Det hele skulle være rimelig lett å sette seg inn i, men husk at du kan skaffe deg ekstrapoeng ved å sladde. Dette lille spillet bygger på teknologien bak Invictus sitt nyeste produkt, Cross Racing Championship.

Cross Racing Championship er et bilspill som tar for seg alt fra baneracing av typen Tommy Rustad driver med til heftig off-road action med monsteraktige kjøretøy. Spillet kommer med over 60 løp som foregår på seks ulike og distinktive landskapstyper. Disse inkluderer islagte regioner, brunsvidde ørkener og grønne og frodige skoger. Invictus lover at spillet vil appellere til tilhengere av både rally og off-road.

Invictus har akkurat lansert en ny og oppdatert versjon av Cross Racing Championship-demoen. Den nye versjonen av demoen inneholder et forbedret kontrollsystem med flere innstillingsmuligheter, modifiserte kameraer og en bedre kjøremodell. Du finner den 91 MB-store filen her (følg lenken nederst på siden for informasjon om innholdet i den originale demoen):

Julenissespillet er på 37 MB, og du kan laste det ned herfra:

Siste fra forsiden