Grin lager Ghost Recon 3 for PC

Det svenske utviklerstudioet Grin har fortalt at de jobber med Ubisoft for å lage PC-versjonen av Ghost Recon 3.

I forrige uke bekreftet Grin at de jobbet med PC-versjonen av Ghost Recon 3, etter at de tidligere hadde fortalt at de jobbet sammen med Ubisoft for å utvikle PC-versjonen av en kommende tittel i en av utgiverens store franchiser. Grin har tidligere stått bak det superraske racingspillet Ballistics og det heftige actionspillet Bandits: Phoenix Rising. I tillegg jobbet de med Vultures for Xbox, men dette spillet later til å ha blitt kansellert.

Ghost Recon 3 foregår i år 2013, og det amerikanske forsvaret har utviklet et nytt og integrert kampsystem som de har utrustet sine soldater med. Dette systemet drar nytte av mer avanserte våpen, bedre kommunikasjon via satellitter og en vesentlig større sjanse for å overleve. Nå er det på tide å teste hvordan systemet fungerer på slagmarken.

Etter et opprør i hjertet av Mexico by, blir de best trente spesialstyrkene i forsvaret sendt ut for å gjenoppta kontrollen av byen. I sterkt undertall, men samtidig fullt utrustet med det integrerte krigssystemet, er vår spesialtropp de første og den siste forsvarslinjen på slagmarken. Via det nye kommunikasjonssystemet kan spilleren se hva lagkameratene ser, og innhente viktig informasjon før angrep iverksettes. Alt foregår i urbane omgivelser i en enorm gjenskapning av Mexico.

Grin fortalte at PC-versjonen av ville bli lansert på DVD. I tillegg la de ut tre skjermbilder fra PC-versjonen, som du kan finne på vår produktside. Grin sin kunngjøring ble forøvrig trukket tilbake i løpet av helgen, men ikke før den rakk ut til nyhetssider rundt om på nettet.

Siste fra forsiden