Grøss under verdens tak

Et fjell til besvær

Cursed Mountain er et Wii-eksklusivt grøsserspill som foregår i Himalaya.

Deep Silver har kunngjort grøsserspillet Cursed Mountain, hvor vi får rollen som en fjellklatrer som er i ferd med å bestige et fjell i Himalaya-kjeden. Fjellklatreren leter etter broren sin, som forsvant der en stund tidligere.

Konseptbilde fra Cursed Mountain.

Det viser seg imidlertid at det er noe muffens med fjellet. En eldgammel forbannelse har ført til at sjelene til de som har dødd på fjellet ikke kan bevege seg videre, og har i stedet havnet i en slags skyggeverden.

Her finner vi alt fra landsbyboere til pilgrimer, fjellklatrere og monker, mennesker som er døde, men som ikke har blitt reinkarnert. Fjellklatreren vår får grusomme visjoner, og møter demoner og spøkelser på sin vei opp fjellsiden.

Cursed Mountain er designet spesielt for Wii, og vil utnytte Wii-kontrollerens egenskaper til fulle. I tillegg lover Deep Silver flott grafikk, med slående utsikt fra verdens tak, og muligheten til å se hele spillverdenen fra hvert eneste brett.

- Med en frisk setting, en guffen atmosfære og en nyskapende bruk av Wii-kontrollerne, vil Cursed Mountain levere en unik og skremmende spillopplevelse, sier Hannes Seifert, som er sjef hos Deep Silvers interne utviklerstudio.

Vi vil få stifte nærmere bekjentskap med det forbannede fjellet i 2009.

Siste fra forsiden