Knights of the Old Republic II

Gruppesøksmål mot kansellert Knights of the Old Republic II-utvidelse

Switch-utgaven fikk aldri Restored Content-pakken som ble lovet.

Aspyr

Da Aspyr Media og utgiver Saber Interactive lanserte Star Wars: Knights of the Old Republic II (også kjent som KOTOR II) for Nintendo Switch i juni 2022, var det med et løfte om en fremtidig pakke med innhold som aldri ble inkludert i originalversjonen.

Ett år senere kom imidlertid beskjeden om at Restored Content-utvidelsen for Switch var skrotet. Spillere følte seg lurt av Aspyr, og har nå gått rettens vei i håp om å få rettferdighet.

Star Wars: Knights of the Old Republic II på Nintendo Switch.
Aspyr

Det var nettstedet The Gamer som først oppdaget gruppesøksmålet mot Aspyr og Saber. I sakspapirene, datert 8. juli, anklages selskapene bak Switch-versjonen for å ha brukt pakken som et utspekulert forsøk på å øke salg av Knights of the Old Republic II på Nintendo Switch.

Videre trekkes det frem at kunder aldri fikk tilbud om refusjon, selv i tilfeller der de aldri hadde spilt spillet.

– Saksøker følte seg fullstendig lurt og var lei seg fordi han hadde stolt på [Aspyrs] forsikringer om at Restored Content-pakken ville lanseres for KOTOR. Faktisk spilte aldri saksøker KOTOR etter kjøpet, og valgte i stedet å vente til Restored Content-pakken ble lansert.

I stedet fikk alle som forhåndsbestilte Knights of the Old Republic II på Nintendo Switch velge ett av syv andre Star Wars-spill å laste ned gratis som erstatning. Blant de syv spillene var Steam-versjonen av Knights of the Old Republic II, der man kan spille innholdet fra Restored Content-pakken.

Aspyr og Saber har nå frem til 4. oktober på å svare for seg. Søksmålet ber om erstatning for saksomkostningene og at de to selskapene «nektes å selge og distribuere Knights of the Old Republic med villedende og falsk markedsføring».

LES OGSÅ: Star Wars Outlaws tar oss med på smuglereventyr i en galakse langt, langt unna »

Siste fra forsiden