GTA: Liberty City Stories annonsert

Rockstar og SCEE kunngjorde i dag navnet på det første Grand Theft Auto-spillet på PSP, og bekreftet samtidig at spillet vil være tilgjenglig ved lansering.

På Sony Computer Entertainment sin pressekonferanse for europeisk presse i Los Angeles i dag, bekreftet Europa-sjefen David Reeves at Grand Theft Auto kommer på PSP. Ryktene har svirret om at GTA på PSP blir identisk med GTA 3 på PlayStation 2, men dette kunne Rockstar og Sony i dag avkrefte.

I Grand Theft Auto: Liberty City Stories returnerer vi til byen vi ble kjent med i Grand Theft Auto 3, men Rockstar forteller at det blir servert en helt ny historie, og en opplevelse ulikt noe annet som er levert til en håndholdt spillemaskin, men samtidig beholde de elementene som har gjort GTA-spillene så enormt populære; et stort åpent og interaktivt miljø og mengder med god musikk.

- Grand Theft Auto: Liberty City Stories vil bli den mest intense og episke tittelen som er laget for PSP, og setter utvilsomt standarden for denne banebrytende plattformen, forteller Gordon Hall, president i Rockstar Leeds, som utvikler spillet i samarbeid med Rockstar North.

Mer detaljer vil ikke Rockstar ut med foreløpig. Spillet skal vises frem bak lukkede dører på årets E3-konferanse, så vi får sannsynligvis høre mer til denne tittelen i løpet av uka. Spillet vil være en av lanseringstitlene når PSP lanseres 1. september i Europa og Norge.

Siste fra forsiden