GTA: San Andreas

Rockstar er fast bestemt på å ikke la deg glemme at GTA: San Andreas er i ferd med å bli lansert. Nå har de gitt ut en ny trailer og oppdatert nettstedet til spillet.

Traileren viser egentlig ikke så fryktelig mye nytt, bortsett fra at den avsluttes med at spillets helt prøver seg på et lite fallskjermhopp. Ellers får vi en salig blanding med video som ser ut til å være direkte fra gameplayet og video som ser ut til å stamme fra de mange filmsekvensene i spillet. Dette akkompagneres av melodien I Don't Give a Fuck, fra 2 Pac (og i tilfelle du lurte; den er naturligvis ikke sensurert).

I tillegg har spillets offisielle nettsted endelig blitt oppdatert med detaljer om den tredje byen, Las Venturas. Som med de andre byene presenteres den ved hjelp av et kart som viser selve byen og områdene rundt, hvor du kan klikke deg inn på diverse steder av interesse. Byen, som er en slags satirisk versjon av Las Vegas, kommer naturligvis med massevis av glamorøse steder hvor du kan tape pengene dine, og ørkenomgivelsene har severdigheter som "The world's biggest cock" og gamle gruver med spøkelser i.

Lenken til det offisielle nettstedet finner du nederst på siden. Videoen, som er på 63 MB, finner du her:

Siste fra forsiden