GTA: San Andreas

Rockstar Games har nå gitt ut offisiell ny versjon av den første traileren til GTA: San Andreas. Denne har høyere oppløsning enn den første, men innholdsmessig er den helt identisk.

Denne traileren varer i omtrent ett minutt og viser en hel rekke gameplayelementer fra spillet. Her får du se alt fra starten på et innbrudd til at Carl og gjengen gjør seg klar til en "drive by"-shooting. Dessuten kan du se Carl kjøpe mat og få en hårklipp, og alt dette akkompagneres av en mildt sagt merkelig melodi.

Rockstar North har som kjent hatt langt bedre tid på seg denne gangen enn de hadde under utviklingen av GTA: Vice City, og denne tiden ser det ut som de har brukt svært godt. Her får vi tre store byer i stedet for én, og et enormt landområde mellom dem. I tillegg utdypes gameplayet på mange måter - hovedpersonen kan nå svømme, han må holde seg i form ved hjelp av trening og han må spise mat for å ikke sulte.

I tillegg er landskapene fulle av detaljer, og det er mulig å gå inn i langt flere bygninger enn tidligere. Her kommer den nye muligheten til å gjøre innbrudd inn i bildet, og Rockstar North har lagt inn en rekke snikespillelementer til denne delen av spillet. GTA: San Andreas kommer i oktober, til PlayStation 2. For mer informasjon kan du sjekke spillets nyoppdaterte nettsted eller produktsiden vår.

Den nye videoen er på cirka 100 MB, og er absolutt verd å laste ned selv om du har den første versjonen. Her er alt mye klarere og det er mye lettere å få et inntrykk av spillets grafikk. Du finner traileren her:

Siste fra forsiden