GTA som massivt onlinespill?

– Svært fengslende forslag

Rockstar-grunnleggeren tenker høyt om mulighetene for et onlinebasert GTA-spill.

Mange spillinteresserte venter i spenning på Rockstars neste avsnitt i krimserien Grand Theft Auto. Til nå har serien hovedsakelig fokusert på å levere god underholdning for en spiller, men i noen av de nyere spillene har du hatt muligheten til å spille sammen med andre.

Er det realistisk med et onlinebasert GTA-spill i fremtiden?
Rockstar

Nå viser det seg at Rockstar ikke er fremmed for tanken om å ta flerspillerelementene i Grand Theft Auto et skritt videre. Ifølge nettstedet Massively har spillmagasinet Electronic Gaming Monthly lokket litt interessant informasjon ut av Rockstar-sjef Sam Houser. Det viser seg at han er svært positiv til et onlinebasert Grand Theft Auto:

– Det er veldig, veldig gjennomførbart, og et veldig, veldig fengslende forslag.

Selv om Houser mener et slikt prosjekt er mulig å gjennomføre, ser han likevel for seg noen utfordringer. Han trekker i følge Massively frem at man raskt kan ende opp med en bysimulator, hvor folk bare løper rundt og skyter på hverandre med raketter, med mindre man legger bånd på spillerne. Ifølge Houser blir utfordringen å lage et spill som tar Grand Theft Auto-gameplayet inn i en verden som aldri stopper.

Det er likevel ingenting som tyder på at Rockstar har et slikt spill under utvikling, men når sjefen selv er såpass positiv til ideen er det ikke umulig at vi får høre mer om dette en gang i fremtiden.

Siste fra forsiden