GTR

SimBin Development har nettopp frigitt en ny demo av det kommende bilspillet GTR. Vi blir presentert for samme bane som sist, men denne gangen kjører du i skumring.

Den nyeste demoen, som ble offentliggjort i går, gir deg muligheten til å kjøre 20 minutter i mørket mot opp til 16 andre datastyrte førere. Banen du får tilgang til er den legendariske Spa-Francorchamps i Belgia, altså den samme som ble brukt i den første demoen. Du kan velge mellom tre ulike moduser: arkade, semi-profesjonell og simulering og to ulike biler (Saleen og Ferrari 360).

Hvis du har installert den forrige demoen, anbefaler SimBin deg å fjerne denne før du installerer den nye. Demoen er forøvrig beskyttet med en StarForce-kopisperre, og SimBin forteller at de som er redd for at beskyttelsesdriverne skal bli værende i systemet sitt etter avinstallering, kan vurdere å ta i bruk SFClean.exe i Support-mappen til spillet.

GTR er det offisielle FIA GT-spillet, noe som betyr at vi får se ekte biler og baner fra virkelighetens versjon av denne bilsporten. Spillet skryter blant annet av at 56 biler kjører på banen samtidig, og at bilene er modellert med et detaljnivå som ikke tidligere er sett i et kommersielt bilspill.

Alle banene i serien er gjenskapt i fullversjonen av spillet, og takket være GPS-data er disse gjengivelsene svært detaljerte og nøyaktige. Fysikken i spillet er utviklet ved hjelp av telemetridata fra de individuelle lagene som deltar i GT-serien, og også på dette området skryter utviklerne av ekstrem realisme. Spillet kommer dessuten med støtte for dedikerte servere, slik at det skal kunne tilby intense online-løp.

Spillet blir å finne i norske butikkhyller fra og med 11. mars. Du kan forvente en grundig anmeldelse her på Gamer.no når lansering nærmer seg.

Last ned demoen (208 MB) her:

Siste fra forsiden