GTR

Er du på jakt etter en ordentlig bilsimulator til PC? Da er nok GTR noe for deg, og nå er en tidlig (men imponerende) demo tilgjengelig.

GTR er under utvikling hos svenske SimBin, og er det offisielle FIA GT-spillet, noe som betyr at vi får se ekte biler og baner fra virkelighetens versjon av denne bilsporten. Spillet skryter blant annet av at 56 biler kjører på banen samtidig, og at bilene er modellert med et detaljnivå som ikke tidligere er sett i et kommersielt bilspill.

Alle banene i serien er gjenskapt i spillet, og takket være GPS-data er disse gjengivelsene svært detaljerte og nøyaktige. I tillegg kommer spillet med flere bonusbaner. Fysikken i spillet er utviklet ved hjelp av telemetridata fra de individuelle lagene som deltar i GT-serien, og også på dette området skryter utviklerne av ekstrem realisme.

Spillet kommer dessuten med støtte for dedikerte servere, slik at det skal kunne tilby intense online-løp. GTR skal etter planen komme ut til sommeren.

Dette er en pressedemo som har lekket ut, og når skaden først var skjedd besluttet utviklerne seg for å gi demoen ut offentlig. Demoen inneholder SPA-banen og to biler (en Lister og en Morgan). For å åpne demoen må du bruke passordet "GTR_Press_Demo".

Det at denne demoen egentlig ikke var ment som en offentlig demonstrasjon av spillet betyr at det enda er noen detaljer som ikke er finpusset, men demoen er i såpass god stand at alle simulatorfrelste PC-eiere (med bredbånd) anbefales å ta en titt på den. Du kan laste den 154 MB store demoen ned herfra:

Siste fra forsiden