Gudfaren til PS3 og Wii

EA har fortalt litt om de kommende versjonenene av Gudfaren-spillet.

De klassiske Gudfaren-filmene har så langt ikke resultert i spesielt minneverdige spill, men Electronic Arts har selvfølgelig ikke tenkt å la det hindre dem i å bringe franchisen til nye plattformer. Nå har de kommet med informasjon om versjonene til PS3 og Wii.

PS3-eiere får et spill som heter The Godfather: The Don's Edition (norsk tittel har ikke blitt kunngjort enda), som kommer med The Corleone-ekspansjonen inkludert. Her får vi "nytt gameplay og nye oppdrag", og kampsystemet benytter seg delvis av bevegelsessensoren i Sixaxis-kontrolleren.

De som eier Wii får The Godfather: Blackhand Edition (som sikkert også får et norsk navn), hvor kampsystemet har blitt oppgradert. Her får du bruke Wii-kontrolleren og nunchucken til å slå med, samtidig som du kan bruke Wii-kontrolleren som en lyspistol.

Nyheter i begge versjonene inkluderer muligheten til å snakke med spesifikke figurer for å få informasjon om korrupte politimenn, kjempe om to nye hovedkvarter, utføre fem nye leiemord og tilkalle større grupper med hjelpere fra Corleone-familien. The Don's Edition kommer dessuten med to nye områder (Shipyard og Railyard).

Ellers kommer begge spillene med det åpne gameplayet vi kjenner fra de allerede eksisterende versjonene, hvor målet er å arbeide seg oppover i en "levende" versjon av New York, og til slutt bli sjefen over hele byen. Info om Gudfaren-spillene finner du hos Electronic Arts eller i vår omtale av Xbox 360-versjonen.

Siste fra forsiden