Gudfaren utsatt til første kvartal 2006

EA kunngjør at de utsetter utgivelsen av Gudfaren-spillet til første kvartal 2006.

Gudfaren-spillet, som bygger på Mario Puzos verdenskjente Gudfaren-bøker og Francis Ford Coppolas like legendariske filmer, er blant de mest forventningfulle spillutgivelsene i tiden fremover, og dette er også EA smertelig klar over. Nå har de valgt å utsette utgivelsen til første kvartal 2006, for å sikre kvaliteten.

- Gudfaren er et av de kjæreste franchisene i underholdningsbransjen. Å vente med utgivelsen til tidlig 2006 gir oss mer tid til å perfeksjonere opplevelsen av å være et medlem av Corleone-familien i en åpen verden, forteller David DeMartini, produsenten for spillet, i en pressemelding.

Pressemeldingen forteller også at versjonen for neste generasjon konsoller, ikke blir lansert samtidig som versjonene til Xbox, PS2, PC og PSP. Med andre ord tidligst i andre kvartal 2006. EA har foreløpig kun annonsert en versjon til Xbox 360, men utsettelsen kan bety at de ønsker å lansere en versjon for PlayStation 3 samtidig.

Gameplayet i Gudfaren-spillet vil minne mye om Grand Theft Auto, og handlingen foregår i bydelen Little Italy i New York på 40 og 50-tallet. Spilleren vil stå relativt fritt til å gjøre hva han vil, men spillet vil likevel komme med en sterk historie.

Karakteren din vil starte som en vanlig kriminell, og du vil kunne kjøre eller gå rundt i byen for å ta jobber og oppdrag underveis. Etter hvert som du imponerer de store gutta vil du stige i rang, og til slutt vil du ende opp som selveste Don Corleone sin viktigste medarbeider. Gameplayet vil generelt følge det vi kjenner fra GTA-serien, men noen av oppdragene vil tas omtrent direkte fra filmen.

Siste fra forsiden