Gufne fremtidsvisjoner i Culpa Innata

Momentum har kunngjort et eventyrspill som foregår i en fremtid som ser mye hyggeligere ut enn den egentlig er.

Culpa Innata foregår i en verden hvor de store nasjonene har samlet seg i en verdensunion. Her får kremen av verdensborgere bo i et utopisk samfunn uten kriminalitet, sykdom og fattigdom. De som bor i denne verdensunionen lever et liv hvor forlystelse har blitt til en vitenskap, og hvor det viktigste målet for en hver borger er å sørge for at de selv har det så bra som mulig.

Når en borger fra verdensunionen myrdes i Russland, en av de få gjenværende "bandittstatene", får fredsoffiser Phoenix Wallis i oppdrag å etterforske drapet. Dette leder den uerfarne etterforskeren til oppdagelser som får enorme konsekvenser for hvordan hun oppfatter verden rundt seg. I tillegg settes livet hennes i fare.

Culpa Innata er et eventyrspill i 3D fra den tyrkiske utvikleren Momentum. Spillet fokuserer sterkt på historie og samhandling med andre personligheter, og gjennom etterforskningen din kommer du i kontakt med over femti personer som du må snakke med, hjelpe og få hjelp av. Spillet benytter seg av et klassisk, musedrevet brukergrensesnitt, og kommer med et ikke-lineært gameplay fullstappet av gåter og utfordringer.

For mer informasjon om Culpa Innata kan du besøke spillets offisielle nettsted. For øyeblikket ser det ikke ut til at spillet har fått seg en utgiver.

Siste fra forsiden