Guitar Hero III rocker på PC

Trodde du konsollgamerne skulle få all gitarmoroa alene? Der tok du feil, Guitar Hero III er på vei til PC og Mac.

Den amerikanske utgiveren Aspyr Media har kunngjort at de vil bringe Guitar Hero III til PC og Mac. De nye versjonene vil være basert på konsollversjonene, men kommer med ekstra innhold og utvidet flerspiller.

Guitar Hero-serien er musikkbaserte actionspill der spillerne får spille en rekke kjente rockemelodier ved hjelp av unike gitarkontrollere. Blant nyhetene i seriens tredje spill finner vi et nytt «battle»-modus for flerspillerkamper, og et «boss battle»-modus der du må konkurrere mot ulike sjefsrockere.

Skjermbilde fra Guitar Hero II

Spillet kommer med over 70 sanger, inkludert flere originalinnspillinger enn noensinne. Spillere på PC og Mac kan også se frem til å spille mot gitarister fra hele verden, og spillere på begge plattformer kan spille mot hverandre. I tillegg loves vi massevis av eksklusivt opplåsbart innhold.

Aspyr er svært fornøyd med å få ansvaret for Guitar Hero III: Legends of Rock til PC og Mac, og mener at de definitivt har det som skal til for å bringe verdens mest populære musikkspillserie til disse plattformene. Dusty Welch fra Guitar Hero-utgiveren RedOctane er også fornøyd med avtalen:

– Det å tilby tilhengerne muligheten til å spille Guitar Hero ved kontorpulten eller når de er på farten med en bærbar PC er ekstremt spennende, og vi er svært glade for at spillerne nå får mulighet til å rocke uansett hvor de befinner seg.

De to nye versjonene av Guitar Hero III skal lanseres i Nord-Amerika til høsten. Det er uklart om de lanseres samtidig i Europa. Mens du venter kan du jo sjekke Frets on Fire.

Siste fra forsiden