Gurumin kommer til Europa

Actionrollespillet Gurumin kommer til Europa i april, takket være 505 Games.

Gurumin er et actionrollespill fra Nihon Falcom (folkene bak serier som Zwei og Ys). Spillet foregår i en original fantasyverden, og følger Parin, en ung jente som er på vei til å legge ut på en fantastisk reise. Sammen med en ung eventyrer ved navn Pino finner hun en skjult by full av vennlige monstre som kun barn har muligheten til å se.

Japanerne er eksperter på søt grafikk

Men snart invaderes byen av nye monstre. Disse er ganske onde, og finner raskt ut at de vil kidnappe Parins nye venner. Det skal nok vise seg å være en tabbe, for Parin bevæpner seg med en legendarisk drill (faktisk), og setter umiddelbart i gang med å redde vennene sine.

Spillerne får lede Parin gjennom vakre og stiliserte 3D-miljøer, inkludert mystiske skoger, eldgamle ruiner, fuktige og mørke huler og farefylte fjellområder. Mye av det hun finner rundt om i verden kan ødelegges, og slik destruktiv adferd belønnes med muligheten til å finne hemmelige bonuser.

Kamper kjempes i sanntid, og Parin kan bruke opp til åtte ulike angrepsmetoder. Dessuten kan den legendariske drillen hennes oppgraderes slik at den gjør maksimal skade på de slemme fiendene. Om du følger musikkens rytme i angrepene dine får du dessuten større mulighet til å få kritiske treff.

Ellers loves vi fire minispill, fem vanskelighetsgrader, over 20 ulike figurer og flere avslutninger. Gurumin kommer kun til PSP, og 505 Games planlegger å lansere spillet den 13. april i Europa.

Siste fra forsiden