Nordavind - Counter-Strike

«H4RR3» erstatter «Rubino» i Nordavind på permanent basis

Ruben «Rubino» Villarroel er ferdig i Nordavind etter at han ble satt ut av senebetennelse i mars.

Eivind von Døhlen/Good Game

DISSE SPILLER FOR NORDAVIND

Vis mer

Jørgen «cromen» Robertsen
Jesper «TENZKI» Plougmann
Niels-Christian «NaToSaphiX» Sillassen
Kevin «HS» Tarn
Haris «H4RR3» Hadzic

Onsdag ble det kjent at Nordavinds internasjonale lag har signert norske Haris «H4RR3» Hadzic permanent. Hadzic har figurert som reserve for Ruben «Rubino» Villarroel i hans skadefravær, og etter måneder med stillhet åpner endelig klubben opp. Det har lenge vært ryktet at Hadzic skulle ta over permanent. Hovedpersonen selv er veldig fornøyd.

Hadzic har tidligere spilt for Nordavind og er nå tilbake i den sorte drakten.
Sindre Stien/Good Game

– Det er godt å være tilbake i varmen igjen. Jeg var ikke så veldig langt unna å gi opp etter at jeg ikke ble re-signert ved nyttår, men jeg visste at jeg ikke hadde nådd min toppform og at jeg heller ikke var fullt utviklet, noe jeg tror også gjorde at jeg ikke ble med videre, forteller Hadzic før han legger til.

– I det forrige laget følte jeg ikke at jeg lærte fort nok, og gjorde for mange dårlige valg i kamper. Det var mye på meg selv men jeg følte heller ikke at lederen tok ordentlig tak for å fikse feil. Nå derimot har alle mye mer arbeidsvilje og bedre holdning ovenfor spillet som smitter veldig mye over på meg og gjør det lettere å lære og utvikle meg som spiller.

LES OGSÅ: – «RUBINO» har fått en betennelse i armen

Fortsetter som før

Hadzic ønsker at klubben skal nå langt med den nye lagoppstillingen.
Eivind von Døhlen/Gamer.no

Hadzic ønsket ikke å snakke mye om «Rubino», men forteller at rollen hans i laget fortsetter slik den har vært i hans reservetid.

– Når det kommer til Ruben er ikke det noe jeg skal blande meg inn i, han har hatt sine skadeproblemer og det er jo synd. Rollen min i laget forblir som den har alltid vært, mens «HS» leder, «Natosaphix» er AWP-er, «Cromen» og «Tenzki» rifler sammen med meg.

Daglig Leder i Nordavind, Stein Wilmann sa følgende da Gamer.no spurte om Villarroel var benket.

– Han er fristilt fra kontrakten.

Laget har ikke satt seg et nytt mål for 2020 enn tidligere, og fortsetter i samme stil.

– Akkurat nå er vi i en fase hvor vi konstant prøver å finne hva som er best for oss og hvordan vi kan bli bedre som et lag. Målene er selvfølgelig å vinne eller komme så langt vi kan i alt vi deltar i, men det er jo Road to Rio-poeng å hente og det er vel det viktigste per dags dato for oss ut 2020.

Les også
– Lettere å finne tid til trening når folk er hjemme hele dagen

Allerede til helgen skal Nordavind-gutta i aksjon i CS Summit-kvalifiseringen.

– Vi deltar i ESEA Mountain Dew league som foregår nå de neste ukene, LOOT.BET sesong 7 og så er det Road to Rio-poeng å hente til helga i CS Summit-kvalifiseringen, avslutter Hadzic.

LES OGSÅ: Nordavind satser på to lagoppstillinger i Counter-Strike

Fikk senebetennelse i skulderen

Ruben «Rubino» Villarroel er ute av lagoppstillingen. Det er usikkert hva nordmannen gjør videre.
Sindre Stien/Telialigaen

Ruben «Rubino» Villarroel sier til Gamer.no at det har vært noen tøffe måneder, men at han håper å se fremover snart.

– De siste månedene har vel vært harde for meg mentalt og psykisk, det å ha to skader på så få år. Tidligere så hadde jeg problemer med øynene, og nå armen. Begge delene er noe av det viktigste for å kunne spille, og det er jo noe ingen ønsker, men jeg må bare se det positive og få et «wake up call». Grunnen til at jeg måtte ta en pause var senebetennelse i skulderen, og opparbeidingen har tatt tid og det er på bedringens vei. Jeg håper å komme meg tilbake til god form, da jeg har fått en virkelighetssjekk. Jeg er for øyeblikket en person jeg ikke kjenner, og må komme meg tilbake til det jeg var før.

Planene til Villarroel er foreløpig uklare, men han håper å være tilbake snart.

– Planene mine fremover er jeg relativt usikker på, jeg brenner fortsatt for Counter-Strike, men nivået jeg selv forventer av meg er ikke det som det har vært til tider. Jeg vil komme tilbake dit. Ellers er jeg egentlig åpen for det meste, kanskje starte å streame mer igjen? Tiden vil vise, avslutter Villarroel.

Siste fra forsiden