Half-Life 2: Aftermath kommer neste år

Opprinnelig håpet Valve at Half-Life 2: Aftermath skulle komme ut denne måneden, men som de fleste nok har skjønt, kommer ikke dette til å skje.

Nettstedet HalfLife2.net har vært i kontakt med Doug Lombardi, som har bekreftet at den kommende ekspansjonen til Half-Life 2 ikke er klar for utgivelse enda. I en kommentar fortalte han dette:

- Vi jobber veldig hardt for å bli ferdig med denne nye Half-Life 2-episoden, men vi trenger litt ekstra tid for å få den klar. Derfor er målsetningen nå å få den ferdig i februar/mars neste år.

Dermed er det bare å vente. For de som ikke har fulgt med i timen, fortsetter handlingen i Aftermath akkurat der originalspillet sluttet. Etter at Gordon gav The Citadel nådestøtet i slutten av HL2, er hele komplekset nå i ferd med å gå i luften. Denne eksplosjonen vil også ta ut City 17 og omgivelsene dens, og spilleren er nå i ferd med å organisere flukten fra byen.

Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort, med tanke på at monstre som tidligere var sperret ute av selve byen nå har funnet veien inn. Alyx vil spille en mye større rolle i Half-Life 2: Aftermath enn hun gjorde i originalspillet. Mens de korte øyeblikkene hun var med i originalen egentlig ikke gjorde noe særlig annet enn å introdusere henne, vil Aftermath gjøre oss mye bedre kjent med personligheten hennes.

Siste fra forsiden