Half-Life 2-dialog på avveie

Har Valve gjort nok en brøler, eller er lekkasjen av alle Half-Life 2-dialogene nok et PR-triks i forkant av lanseringen?

Da Valve sendte ut Counter-Strike: Source-betaen til nettcafeer verden over i forrige uke, la de med en fil som aldri skulle vært der. Dokumentet, som er en GCF-fil, avslører det meste av historien i Half-Life 2, inkludert en overraskende slutt, i følge GameSpot.

Rapporter forteller at filen absolutt ikke var ment for allmenheten og at den antageligvis ikke vil inkluderes i Counter-Strike: Source-betaen som tilbys Counter-Strike: Condition Zero-spillere og ATI-kupongkunder om ikke lenge. Lekkasjen kunne med andre ord vært mer kritisk om den ikke hadde blitt oppdaget på dette stadiet av distribusjonen.

Vi venter en offisiell uttalelse fra Valve, som forhåpentligvis oppklarer spekulasjonene som nå florerer på nettet. Enkelte tror at dette er et villedende dokument med feil plot, som ble spredt med hensikt, mens andre er redd for at Valve utlyser nok en utsettelse for å lage en ny historie.

Siste fra forsiden