Half-Life 2-ekspansjon på vei

I følge bladet PC Gamer jobber Valve med en ekspansjonspakke til Half-Life 2.

At Half-Life 2 vil få opp til flere ekspansjonspakker er det ingen som helst tvil om. Spillet selger fortsatt godt i butikkene, og selges i tillegg direkte fra Valve selv. Hvor godt det har solgt over Steam er få utenfor Valve som vet, men at antallet solgte Steam-kopier er temmelig høyt tør vi vedde både hatten, spaserstokken og gamasjene våre på.

Flere internasjonale nettsteder refererer nå til en artikkel i PC Gamer, hvor det bekreftes at Valve jobber med en ekspansjon, og at denne inviterer spilleren til å følge historien til Alyx og roboten hennes, Dog. Dette er med andre ord akkurat det samme som Gabe Newell hintet om i et intervju til Gamespot for en tid tilbake.

I følge rapportene vil Alyx være en spillbar karakter i ekspansjonspakken (Dog ser dessverre fortsatt ut til å forbli en sidekarakter, men det får da være måte på hvor mye vi skal forvente), og til å forsvare seg vil hun få et nytt våpen. Dette ser ut til å hete Alyx Gun, og skal visstnok være en kombinasjon av pistol, SMG og snikskytterrifle.

Dette er all informasjonen vi har for øyeblikket, men vi kommer selvfølgelig tilbake med flere detaljer så snart folkene hos Valve sier noe om hva det er de driver med for tiden.

Oppdatering: Valve har nå avkreftet at de har kunngjort noen ekspansjon til Half-Life 2. Les mer her.

Siste fra forsiden