Half-Life 2: Episode One

Valve har kunngjort at Half-Life 2: Episode One er ferdigutviklet, og i tillegg har de gitt ut en liten trailer fra episoden.

Nå er det ikke lenge til den første delen av fortsettelsen på Half-Life-sagaen er klar for spilling. Valve kunngjorde nylig at de var ferdig med utviklingen, og at lanseringen over Steam vil finne sted 1. juni. Om du foretrekker å kjøpe spillet i boks, kommer butikkversjonen (som distribueres av EA) til å lanseres samme dag.

Gordon har Alyx i kikkerten

Half-Life 2: Episode One er det første spillet i en planlagt trilogi som vil konkluderes innen julen neste år. Inkludert i Episode One er en liten sniktitt på Episode Two, som skal lanseres før året er omme. Episode One er designet for å ta mellom fire og seks timer å spille gjennom, og følger Gordon Freeman, Alyx Vance og Dog gjennom den første tiden etter avslutningen av Half-Life 2.

Om du kjøper Episode One (som forøvrig kan spilles uten at du allerede har Half-Life 2) får du to flerspillerspill på kjøpet, samt Half-Life 2: Lost Coast - en interaktiv teknologidemo som introduserer HDR-lyssetting til Valve sin Source-motor. I forbindelse med at episoden nå er ferdig har Valve lansert en (svært) kort trailer fra spillet, som vi selvsagt har lagt ut på vår server.

Siste fra forsiden