Half-Life 2 ferdig om to uker?

I følge en e-post som tilsynelatende kommer fra Gabe Newell, satser Valve på å bli ferdig med Half-Life 2 veldig snart.

I en nyhetspost på nettstedet HL2Central ble det spekulert i om spillet ville bli forsinket på grunn av det som ble tatt for å være en lekkasje av Counter-Strike: Source (men som viste seg å ikke være noe annet enn en oppdatert versjon av det som ble lakk ut i fjor). Dette fikk en bruker på forumet til HL2World, et annet Half-Life 2-nettsted, til å spørre Gabe Newell om spillet ville bli forsinket eller ikke. I følge brukeren svarte Gabe følgende:

- Akkurat nå ser vi på antall "bugs". Hver dag fikser vi noen kjente feil og finner noen nye feil. Antallet feil forteller omtrent hvor raskt vi vil komme ned til null [rapporterte feil]. Hvis ting fortsetter slik som nå, tar det 16 dager før vi har kommet ned til null [kjente] feil.

Dette var i forgårs, og hvis e-posten er ekte betyr det at Gabe Newell forventer at Half-Life 2 skal være ferdigutviklet om to uker. Naturligvis skal vi ikke se bort i fra at det vil dukke opp alvorlige feil som tar lengre tid å reparere, og dessuten betyr ikke dette at spillet vil "gå gull" om to uker, men det tyder på at Valve vil nå det tidligere fastsatte målet om å bli ferdig med spillet i sommer.

Siste fra forsiden