Half-Life 2 forhåndsdistribueres snart

Gabe Newell har akkurat fortalt at det ikke er lenge til innhold fra Half-Life 2 vil begynne å bli distribuert over Steam.

I en forumpost på hl2fallout.com forteller Gabe Newell at innhold fra Half-Life 2 (slik som teksturer, lydfiler og lignende) vil begynne å bli distribuert over Steam-nettverket den 17. august i år.

Dette sier naturligvis ikke noe om nøyaktig når spillet vil komme på markedet, men det er nok et tegn på at Valve er rimelig ferdig med spillet, og at de regner med å lansere det om relativt kort tid. Ryktene vil ha det til at Half-Life 2 vil bli lansert i september, og om disse har rett ville det ikke være uklokt å begynne å forhåndsdistribuere innhold over Steam omtrent i disse tider.

Den sannsynlige grunnen til at Valve begynner å distribuere data fra Half-Life 2 før utgivelsen er at spillet er temmelig stort. Gabe Newell har tidligere fortalt at det tar omtrent 2 GB når det er komprimert, og hvis en slik pakke skal distribueres til tusenvis av Steam-eiere samtidig vil systemet kanskje slite litt. Det hadde ikke vært særlig morsomt om Steam hadde krasjet på utgivelsesdatoen til Half-Life 2.

Siste fra forsiden