Half-Life 2 snart ferdig?

De britiske nettstedene Computer & Video Games og Eurogamer kommer med det som ser ut til å være skuffende informasjon for de som venter at Half-Life 2 skal komme denne måneden.

Doug Lombardi (markedssjefen hos Valve) skal visstnok ha fortalt at Valve vil sende en "release candidate" til Vivendi innen 15. september. En "release candidate" er en versjon av spillet som Valve mener er ferdig nok til at den kan sendes til kopiering, men som Vivendi skal teste for å se om de mener det samme. Deretter vil Vivendi gjøre seg opp en mening om de skal gi spillet ut i den stand det er nå eller om Valve må jobbe videre med det.

Om dette er riktig ser det ikke ut til at Half-Life 2 vil bli sent til kopiering før tidligst mot slutten av denne måneden (avhengig av hvor mye testing Vivendi utfører og hva de kommer fram til etter denne testingen). Doug Lombardi skal også ha sagt at han ikke vet når spillet vil bli utgitt, og at dette er et spørsmål som nå må stilles til Vivendi, og ikke Valve.

Vivendi sier imidlertid ikke mer enn det de har sagt så ofte før; nemlig at de ikke har kommet med noen kunngjøringer angående en utgivelsesdato enda. Både Eurogamer og Computer & Video Games tror på en utgivelsesdato en gang i november, men dette er det umulig å si noe sikkert om på dette tidspunktet, så vi må bare vente å se litt til.

Siste fra forsiden