Half-Life 2: The Orange Box er ferdigutviklet

Utviklingen av Half-Life 2: The Orange Box er nå ferdig, og Valve har sendt spillet avsted for massekopiering.

Det er gode tider for plattformagnostikere som liker førstepersons skytespill. BioShock og Halo 3 har allerede kommet ut, og før året er omme vil vi ha fått hendene i titler som Crysis og Haze. Dessuten har vi selvsagt Half-Life 2: Episode Two, som lanseres sammen med Team Fortress 2 og Portal i samme pakke.

Dårlig vær i Half-Life 2: Episode Two

Nå har Valve kunngjort at de er ferdige med utviklingen, og at Half-Life 2: The Orange Box (som pakken heter) er klar for masseproduksjon, slik at det kan sette fyr på salgslistene når det lanseres i oktober for PC og Xbox 360. PC-versjonen kan selvsagt kjøpes over Steam, om du ikke har plass i hyllen.

Half-Life 2: Episode Two fortsetter sagaen om motstandsbevegelsens kamp for å befri verden fra de utenomjordiske okkupantene. Team Fortress 2 er etterfølgeren til et av tidenes mest populære flerspillerskytespill, og har fått mye god forhåndsomtale. Portal er et spennende hjernetrimspill hvor teleportering blir en essensiell del av gameplayet.

I tillegg til disse nye spillene inkluderer The Orange Box også Half-Life 2 og Half-Life 2: Episode One. Om du synes det blir litt irriterende å betale for to spill du kanskje allerede har, kan du kjøpe Half-Life 2: Episode Two som et enkeltstående produkt over Steam.

Half-Life 2: The Orange Box lanseres 10. oktober over Steam, og den norske butikklanseringen vil finne sted 18. oktober. PS3-versjonen er ikke helt ferdig enda.

Siste fra forsiden