Half-Life 2 til høsten?

Half-Life Radio melder at Half-Life 2 ikke vil bli utgitt før til høsten, og denne gangen er det Vivendi som får skylden.

Half-Life Radio forteller at Valve leverer et ferdigutviklet Half-Life 2 til Vivendi i løpet av de neste ukene, slik som selskapet har lovet flere ganger i løpet av den senere tiden. Videre forteller Half-Life Radio at Vivendi ikke kommer til å lansere spillet før høsten, og grunnen skal være at de ønsker å få de ventede salgsresultatene inn i høstkvartalets finanser.

Denne informasjonen var helt ny for Vivendi i Norge da Gamer.no tok kontakt med dem i dag, og representanten vi snakket med ønsket ikke å gi noen kommentar på nåværende tidspunkt.

Hvis Half-Life Radio har rett, ser det ut som spillfrelste verden over vil måtte smøre seg med enda litt tålmodighet før de får klørne i det som utvilsomt kommer til å bli ett av årets tre største førstepersons skytespill (og nå uttrykker vi oss veldig diplomatisk).

Det er verd å nevne at avtalen mellom Valve og Vivendi sier at spillet vil bli lansert samtidig på Steam og i butikkene, noe som betyr at bredbåndseiere ikke kan regne med å få laste ned Half-Life 2 før resten av verden. Det britiske nettstedet Eurogamer spekulerer imidlertid i om Valve kanskje vil bruke tiden frem til lanseringen ved å lansere en demo gjennom Steam.

Uansett hva som er tilfellet vil det nok ikke ta lang tid før Vivendi kommer med en offisiell uttalelse i forbindelse med disse ryktene.

Siste fra forsiden