Half-Life 2 til salgs i dag

I dag får du muligheten til å kjøpe Half-Life 2 fra Valve. Selve spillet får du ikke før det kommer i salg i butikken, men Counter-Strike: Source kan du spille fra i kveld av.

I dag, klokken 20:00 norsk tid, kan du forhåndsbestille Half-Life 2 gjennom Steam-systemet til Valve. Det betyr at så snart spillet kommer i salg i butikkene, får du mulighet til å laste ned de siste filene som trengs for å låse opp den forhåndsnedlastede kopien av Half-Life 2. Nøyaktig når dette skjer vet vi ikke, men ryktene sier at den europeiske lanseringsdatoen av spillet er 26. november, mens den amerikanske er tre dager tidligere.

Hvis du skulle finne på å punge ut for Half-Life 2 i dag, kan du imidlertid spille fullversjonen av Counter-Strike: Source. Dermed er det nok mange som ikke klarer å vente til butikkversjonen kommer i salg med å betale for spillet. Prisen for Half-Life 2 og Counter-Strike: Source ikke er på særlig mye mer enn 300 kroner om du kjøper over Steam, men da går du naturligvis glipp av boks og manual. Ryktene sier forøvrig at den europeiske versjonen av Half-Life 2 kun kommer på DVD, noe som skulle være godt nytt til alle som hater å bytte CD-er.

Som vi har fortalt tidligere har Valve tre alternativer for deg som ønsker å kjøpe Half-Life 2 over Steam. Det første alternativet (bronsepakken) har vi allerede nevnt. Sølvpakken koster cirka 100 kroner mer, og kommer med Half-Life 1: Source og Day of Defeat: Source. Gullpakken koster 600 kroner, og kommer med alt dette, pluss en haug ekstramateriale som du vil få tilsendt i posten.

Siste fra forsiden