Half-Life 2

Demoen av Half-Life 2 er her, og med sine 751 MB er den en av tidenes største demoer.

Det er lite å si om Half-Life 2 som ikke allerede er sagt. Spillet fikk karakteren ti hos Gamer.no, og det har ikke gjort det særlig dårligere andre steder. Det er rett og slett et av tidenes aller beste skytespill, og kanskje årets spill for PC. Om du av en eller annen grunn ikke har prøvd det, er tiden inne nå. Valve har nemlig lansert demoen av spillet, og dette er et virkelig beist av en demo.

Installasjonsfilen er på hele 751 MB, og demoen kommer med flere brett. Den starter med noen av de tidligere brettene, før spilleren får ta turen innom Ravenholm - spillets kanskje skumleste sted, men også et av de artigste, takket være de mange mulighetene spillets fysikkmotor tilbyr. Den eneste ulempen hva denne demoen angår er at du må opprette en konto på Steam for å kunne bruke den. Dette er naturligvis gratis, og med tanke på hvor mye innhold demoen kommer med, burde det være verd bryet for de fleste.

Demoen debuterte på ATI sitt nettsted, men det tok ikke lang tid før det dukket opp alternative nedlastningskilder. Her er noen av dem:

Siste fra forsiden