RMR Amerika

«Hallzerks» Complexity videre til RMR: Amerika

Klar for å revansjere den sure elimineringen fra Rio RMR.

Complexity er klare for den amerikanske RMR-turneringen
Adela Sznajder

Med tre strake seiere i bagasjen er Håkon «hallzerk» Fjærli og hans Complexity sikret deltakelse i den amerikanske RMR-turneringen. Etter rutinemessige seiere over REIGN og yur, var det kun den brasilianske giganten MIBR som sto i veien for videre avansement for Fjærli og co.

Les også: – Målet er å kvalifisere oss til majoren

Håkon «hallzerk» Fjærli og hans Complexity er klare for Mexico.
Sindre Stien/Good Game

Klar for revansje

Ledet an av Michael «Grim» Wince, slo Complexity rett tilbake etter å å ha tapt oppgjørets første kart. Etter tre forholdsvis korte kart kunne det norsk-amerikanske laget juble for deltaker-billett til Monterrey i Mexico, der den amerikanske RMR-turneringen spilles mellom 5.-11. april.

Sist Complexity deltok i RMR-turneringen var foran majoren i Rio. Der måtte laget se seg slått i ekstra-omganger mot Imperial, og gikk akkurat glipp av storturneringen i Brasil. Det er grunn til å tro at et litt mer samspilt Complexity vil kunne ha fine muligheter til å kvalifisere seg til major denne gang.

Complexity har vist en gryende form i det siste, og har etter flere sterke resultater spilt seg inn til en imponerende 10.plass på HLTV.org sin verdensrangering.

To norske spillere i RMR: Europa

I den Europeiske RMR-turneringen som spilles i København 11.-14. april, deltar Joakim «jkaem» Myrbostad og hans Apeks etter en overbevisende lukket kvalifisering. Også FaZe Clan med Håvard «rain» Nygaard deltar i turneringen, hvor 16 lag skal sikre seg videre billett til Paris.

Sett med norske øyne, drømmer mange om tre spillere med norsk pass til Blast sin major i Paris.

Siste fra forsiden