RMR Europa

– Målet er å kvalifisere oss til majoren

Apeks imponerte under den lukkede RMR-kvalifiseringen og er klare for å kjempe om major-billett i København.

BLAST/Adela Sznaijder

Apeks kunne fredag kveld, etter en sterk 2-1 seier mot det Bulgarske laget 500, endelig slippe jubelen løs. Med tre strake seiere i den lukkede kvalifiseringen til RMR-turneringen, er den norske organisasjonen sikret å ta del i turneringen som blir spilt i København 11.-14. april. Her vil de få sjansen til å bryne seg på verdenseliten.

Det er en stor prestasjon for den norske organisasjonen som i perioder har hatt mye motgang i forsøket på å sette sammen et lag, med mål om å nettopp sikre seg muligheten til å delta i en major-turnering.

Skal ankomme København forberedt

Apeks-manager Kenneth Gaupseth Johansen var glad når resultatet endelig var i boks.

Apeks manager Kenneth Gaupseth Johansen er håpefull på Apeks vegne.
Fahil Anweri / Apeks

– Det er en utrolig deilig følelse akkurat nå, og dette er noe vi har jobbet for lenge. Vi tror vi har et godt lag som kan prestere godt på LAN, så det er godt å endelig få sjansen til å spille mot eliten for å kunne kvalifisere oss videre til Majoren.

Les også: Førstedivisjonslag trukket fra Telialigaen.

Til tross for konkurranse i verdenstoppen forteller Johansen at målet for laget er å gå hele veien til majoren.

– Målet er helt klart å kvalifisere oss fra RMR til Majoren, men vi må erkjenne at det blir tøff konkurranse. De beste i verden skal samles for å kapre de viktige plassene. Den neste tiden framover vil være viktig for at vi skal være klar for hva som møter oss i København i april. Vi skal gjøre alt vi kan for å komme best mulig forberedt, helt klart.

Siste fra forsiden