Halo 2 og Men of Valor er klar for trykken

Nå har utviklingen av Halo 2 og PC-versjonen av Men of Valor offisielt blitt ferdig, og masseproduksjonen er i ferd med å starte.

For en uke siden fortalte vi at Bungie regnet seg ferdig med Halo 2, og nå er det klart at Microsoft er fornøyd med det de har levert. Spillet har blitt sendt til kopiering, og med mindre trykkeriet går i luften eller noe annet usedvanlig skjer, er alt klart for at spillet skal komme i salg som planlagt (11. november). Som en liten godbit har Bungie akkurat lansert en artig liten video fra kontorene deres, som du kan laste ned ved å følge lenken nederst på siden. Særlig relevant for spillet er den ikke, men kan være verd en titt for tilhengere av denne utvikleren og spillene deres.

I dag kunngjorde Vivendi Universal Games at PC-versjonen av Men of Valor: Vietnam er ferdigutviklet og sendt til trykkeriet. I dette spillet, utviklet av folkene bak Medal of Honor: Allied Assault, følger du en amerikansk marinesoldat gjennom de tidlige fasene av Vietnamkrigen. Spillet skal etter planen komme i salg den 12. oktober (Xbox-versjonen kommer 5. november), og hvis 2015 har gjort jobben sin kan det se ut som vi endelig får et rimelig vellykket Vietnamspill.

Siste fra forsiden