Halo 2 utvikles for Windows Vista

At Halo 2 var under utvikling for PC var forventet. Nå har Microsoft og Bungie bekreftet at det kun blir tilgjenglig for eiere av neste generasjon Windows.

Microsoft og Bungie har nå bekreftet at en PC-versjon av Halo 2 er under utvikling, og at den vil være eksklusiv for Windows Vista – neste generasjon Windows. Utviklingsprosessen vil være et direkte samarbeid mellom Microsoft Game Studios og Bungie.

- Eksklusivt for Windows Vista, vil Halo 2 tilby spillere både enspiller-kampanjen og flerspiller-opplevelsen fra originalspillet, i tillegg til de brettene som er sluppet gjennom tilleggspakken Halo 2 Multiplayer Map Pack. Spillere vil også kunne lage og skreddersy sine egne flerspillerbrett, fortelles det i dagens pressemelding.

Vi blir fortalt at Halo 2 for Windows Vista fortsetter der det første spillet sluttet. Du tar igjen rollen som Master Chief – en supersoldat med helt spesielle gener. Med hjelp fra en liten gruppe marinejegere, har du ødelagt den religiøse og kunstige verden kjent som ”Halo”, og er på vei tilbake til moder jord. Der er han og de siste gjenværende styrkene på jorden nødt til å gå sammen for å kjempe mot Covenant-plyndrerne.

Halo 2 på Xbox satte en ny standard for grafikk og intensivitet. Vi ble servert en rekke nye fiender, nye våpen og dobbelt så mange kjøretøyer som i originalen. Dette er hva vår anmelder konkluderte med i sin omtale når Halo 2 ble lansert på Xbox:

- Med Halo 2 har Bungie prestert det få trodde var mulig. Halo 2 er et mye bedre spill enn Halo, og knuser alle forgjengeren på alle fronter. Det Bungie og Microsoft leverer oss er et spill som innfrir alle forventninger du på noen måte kunne ha, og som i tillegg hele tiden gir deg enda litt mer.

Det er foreløpig ikke kommunisert noe lanseringstidspunkt for PC-versjonen. Windows Vista skal i følge Microsoft slippes i løpet av andre halvdel av 2006, så vi kan håpe at det kanskje kommer i hyllene før jul. PC-versjonen av det første Halo-spillet kom imidlertid 19 måneder etter etter Xbox-versjonen.

Siste fra forsiden