Halo - TV

Halo har satt seerrekord for Paramount+

TV-serien er strømmetjenestens hittil største lansering.

Paramount

TV-serien Halo har fått en solid start på livet, men ny seerrekord for strømmetjenesten Paramount+. Det melder nettstedet Deadline.

Se traileren for Halo-serien.
Paramount Plus

Halo danket ut westerndramaet 1883, og står nå som Paramount+ sin mest sette serie i løpet av sine første 24 timer. Som Deadline skriver har Paramount ikke gått ut med konkrete tall, så hvordan Halo måler seg mot andre spillbaserte TV-serier er foreløpig uklart.

– Å bringe Halo til live som en strømmeserie har vært et av mest givende prosjektene på Paramount+, og vi er kjempefornøyde med fansens respons på seriepremieren, sa programsjef Tanya Giles i en uttalelse.

Det er verdt å påpeke at Halo-serien har fått hjelp i form av 30 dagers gratis Paramount+-tilgang for Xbox Game Pass-abonnenter. Enda gjenstår det å se hvor mange av disse som kommer til å åpne lommeboka for å se videre når gratistilbudet løper ut.

Halo fikk for øvrig en god mottakelse her på bruket. Skribent Jørgen Bordal Andersen tok en kikk på de to første av seriens totalt ni episoder, og satt igjen med et godt førsteinntrykk.

– Halo virker ganske lovende så langt, men det gjenstår naturligvis å se hvordan resten av episodene utspiller seg. Det virker som om serieskaperne har fått helt frie tøyler til å fortelle historien de selv ønsker, og utifra de første episodene virker det til å være flere forskjeller mellom historiene som fortelles i kildematerialet og denne adaptasjonen. Mitt håp for serien er at de klarer å fange de menneskelige sidene av Master Chief og fortsette å gjøre interessante ting med rollefiguren.

LES OGSÅ: TV-serien basert på The Last of Us kommer trolig til neste år »

Siste fra forsiden