Halo - TV-serie

Premieredato for neste sesong med Halo-serien

Se den første traileren.

En ny sesong med TV-serien Halo fikk premieredato i helgen. Sesong to går av stabelen på strømmetjenesten SkyShowtime, for seere her i Norge, den 8. februar.

Samtidig med datoen rullet serieskaper Paramount ut en første trailer for hva seere har i vente. Denne kan du se øverst i artikkelen.

Sesong to plukker opp historien seks måneder etter forrige sesong. Her har verdenen visstnok endret seg mye siden sist, men nok en gang er det Master Chief som står i sentrum for krigføringen som herjer mellom mennesker og romvesener.

– Master Chief John-117 leder sitt team med elitesoldatene Spartans mot den utenomjordiske trusselen kjent som The Covenant. Som menneskehetens beste håp for å vinne krigen, oppdager John-117 sin dype tilknytning til en mystisk fremmed struktur som holder nøkkelen til menneskenes redning eller ødeleggelse – Halo.

Joseph Morgan blir med serien i rollen som James Ackerson.
Paramount

Den første sesongen begynte på Paramount+ tidlig i fjor. Serien satte seerrekord for strømmetjenesten, og vår skribent satt igjen med et godt inntrykk da han tok en kikk på de første episodene.

– Rollegalleriet virker solid, og det er skikkelig kult å se de kjente karakterene, kjøretøyene og våpnene bragt til live på denne måten. Siden historien er helt frittstående fra det eksisterende Halo-universet er det ingenting i veien for å sjekke ut serien uten forhåndskunnskaper, skrev Jørgen Bordal Andersen.

LES OGSÅ: Se første trailer for TV-serien basert på Fallout »

Siste fra forsiden