Datakrigerne i King of Nordic

– Han har definitivt puttet inn timene

Steffen «SLY» Amundsen mener hans nye lagkamerat Håvard «JolietoG» Kristengård vil være en av stjernespillerne den kommende sesongen.

Steffen «SLY» Amundsen spår at Håvard «JolietoG» Kristengård (på bildet) vil skille seg ut den kommende sesongen.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Forrige uke annonserte King of Nordic at deres ukentlige «kongen-på-haugen»-turnering i Counter-Strike: GO returnerer med sesong 13.

Kvalifiseringen ble spilt tilbake i begynnelsen av oktober og det var Datakrigerne som trakk det lengste strået før King of Nordic gikk inn i en lang dvale. Steffen «SLY» Amundsen i Datakrigerne, som skal spille den kommende sesongen i Demise, mener pausen har blitt utnyttet godt hos fredagens utfordrer.

– Vi er blitt mye bedre siden oktober, varsler Amundsen.

LES OGSÅ: Demise signerer nytt Counter-Strike-lag

– Jeg føler at vi har litt press på oss

DISSE SPILLER FOR DATAKRIGERNE

Vis mer

Steffen «SLY» Amundsen
Fredrik «slabzki» Slabinski
Daniel «zykes» Jensen
Håvard «JolietoG» Kristengård
Christian «dreamcatchR» Paulsen

Den nye Demise-spilleren, som varsler motstanderne før fredagens sluttspill utdyper at ventetiden har gitt laget en fordel.

– Jeg føler at vi har en fordel av at det er blitt så lang ventetid ved at vi har fått mye mer erfaring og erfaring mot gode spillere.

Amundsen mener det utelukkende er positivt at King of Nordic nå returnerer.

– For Norden betyr det at flere spillere kan få eksponering ved å spille King of Nordic. I tillegg betyr det at det er tid for hevn fra de tidligere mislykkede forsøkene i King of Nordic.

Han er i tillegg stolt over å kunne representere Demise den kommende sesongen og mener det medfører et visst press for en klubb som har vært toneangivende i Telenorligaen de siste årene.

Steffen «SLY» Amundsen blir også lagkamerat med Christian «dreamcatchR» Paulsen (på bildet).
Tor-Steinar Nastad Tangedal/Gamer.no

– Jeg synes det er kjempe kult å representere Demise denne sesongen og mener at vi kan gjøre stor skade mot de gode lagene denne sesongen, forteller Amundsen før han legger til.

– Jeg føler også at vi har litt press på oss ved at de tidligere lagoppstillingene alltid har greid å komme seg til sluttspillet, men det tror jeg vil gå bra.

Les også
– Det er uvanlig for meg å ikke dø en eneste gang

– Til slutt, hvilke av spillerne du har med fredag tror du vil skille seg ut den kommende sesongen?

– I og med at «slabzki» og «zykes» ikke har lag for den kommende sesongen står det mellom «JolietoG» og »dreamcatchR». Begge spillerne er bunn solide, men jeg tror JolietoG kommer til å skille seg ut denne sesongen av Telenorligaen av de spillerne jeg har med meg i kveld. Han vil utgjøre en stor forskjell. Han er kanskje ikke satt opp for å få flest drap, men han har definitivt puttet inn timene til at han skal gjøre en god sesong, avslutter Amundsen.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4700 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 28 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 25. januar.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden