Nytt action-rollespill fra Square Enix

Håndholdt tallorgie

Lord of Arcana skal by på monsterslakt og vakker grafikk.

Tiden etter E3 er ikke akkurat den hvor det kunngjøres flest nye spill, men japanske Square Enix har spart en liten avsløring til denne stille perioden. Spillet det er snakk om er Lord of Arcana, et action-rollespill til PSP.

Dragen ser ihvertfall pen ut.

Utifra beskrivelsen i pressemeldingen høres det ut som Lord of Arcana fokuserer mer på utforsking og kamp enn historie. Målet til spilleren er å slå kloa i en enorm kraft i dypet av underverdenen, men mellom deg og denne mystiske kraften er det horder av digre og bistre uhyrer. Som i omtrent alle andre rollespill bygger du opp styrken til spillfiguren din ved å denge beistene og røve med deg våpen og utstyr.

Du må ikke nødvendigvis takle monstrene alene, for Lord of Arcana skal ha et sterkt fokus på flerspillerdelen. Opptil fire stykker kan spille sammen lokalt for å gjøre vei i vellinga. Om det er noen finurligheter ved flerspillerdelen står det ingenting om.

Det loves også at grafikken i spillet skal være svært vakker for et PSP-spill, men det er vanskelig å si noe om det da ingen filmklipp er sluppet. Square Enix hevder også at noen av de beste grafiske designere på spillmarkedet har jobbet med designet på monstrene, uten å nevne hvem disse er.

Lord of Arcana har foreløpig ikke fått noen slippdato. Vi vet heller ikke om det kommer i år, men det er uansett bekreftet at spillet får en Europa-lansering.

Siste fra forsiden